Forside Nyheder

Nu er Essentials smartphone endelig på vej

-

Den er såmænd kun blevet omkring halvanden måned forsinket.

Da en af Androids fædre, Andy Rubin, annoncerede at hans nye projekt, Essential, ville sende sin første smartphone på gaden i juni, var han lidt for optimistisk.

Annonce:

Der blev åbnet op for bestillinger for et par måneder siden, men juni-leveringsdatoen holdt ikke. Vi skulle helt hen her til midten af august, før der begyndte at ske noget.

De første mennesker, der har skrevet sig op til den halvrevolutionerende Android-telefon har fået e-mails om, at de nu kan gennemføre deres betaling. Derefter skulle telefonen ryge afsted i posten indenfor en uges tid.

Allerede på fredag vil kunder hos det amerikanske teleselskab Sprint få mulighed for at købe telefonen i butikkerne.

Det er kun den sorte version af telefonen, der er kommet fra fabrikken, den hvide er først tilgængelig om flere uger. Det 360-graders kamera, som Essential oprindeligt solgte med telefonen, er heller ikke klar endnu og kommer senere.

Når Essential PH-1, som telefonen hedder, har fået en del opmærksomhed, er det ikke bare fordi, det er Androids skaber, der står bag, eller fordi den har virkelig gode hardwarespecifikationer. Det er også fordi, det er den første telefon, der kommer på det vestlige marked, hvor skærmen næsten går helt ud til alle fire kanter på overfladen.

Ligesom man forventer, det vil ske med jubilums-versionen af iPhone, er der blot skåret ud til frontkameraet, og der er en lille bræmme i bunden  – men ellers er hele overfladen én stor skærm.

Essential skulle også komme ud i Europa på et tidspunkt.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.