Forside Produkter HiFi & Surround

Kom til verdenspremiere på BeoSound Shape

-
BeoSound Shape. Foto: recordere.dk

Onsdag d. 9/8 kan BeoSound Shape opleves for første gang. Det er hos Bang & Olufsen Frederiksberg.

Det nye og anderledes musiksystem, BeoSound Shape, er på vej ud i butikkerne.

På onsdag kan det moderne designeranlæg for første gang opleves i en butik. Det er B&O-butikken på Frederiksberg, der som de førte i verden, kan vise nyheden frem for offentligheden.

Annonce:

BeoSound Shape er et kombineret musiksystem og en skulptur på væggen, der ændrer udtryk alt efter betragtningsvinkel og lysindfald. Det kan varieres i farver, form og figur og dermed gøres personligt.

Hvis ikke lige vejen falder forbi Frederiksberg i næste uge, så vil musikanlægget senere kunne opleves i andre B&O-butikker også.

BeoSound Shape kan opleves på Frederiksberg fra onsdag d. 9. august. Du finder B&O-butikken ved Falconer Centret, adressen er Falconer Alle nr. 7. Der er åbent hverdage fra kl. 10-18 og lørdag fra kl. 10-15.

Tjek også vores artikel og se videoerne hvor B&O præsenterer nyheden. Link: B&O tilbage til fremtiden: Alt om BeoSound Shape

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.