Forside Emner Spil nyheder

Ringen sluttes: Ny Xbox udkommer i en Scorpio Edition

-
Æsken til Xbox Project Scorpio Edition

Microsoft ser ud til at udsende den ny Xbox X i en særlig ‘Limited Edition’ – til de største fans.

I næste uge er der Gamescom i Køln, Tyskland. Det er en europæisk spilmesse, og noget tyder på at Microsoft dér vil annoncere en særlig udgave af den kommende Xbox One X spillekonsol.

Det var den konsol der i udviklingsfasen hed Project Scorpio, og nu lækker forskellige informationer om at der også kommer en særudgave af konsollen med det navn.

Annonce:

 

 

Billederne her er fra Twitter hvor den kendte kilde til lækager indenfor mobiler, Evan Blass (@evleaks), samt en af hans følgere der har lagt dem ud.

Samtidig forlyder det, ifølge magasinet The Verge, at den europæiske elektronikkæde Media Markt ved en fejl kom til at lægge produktet på deres hjemmeside.

Elektronikkæden kaldte den en “Limited Edition” model for de allerstørste fans.

Så mon ikke den er god nok. Detaljer om denne særudgave af Xbox One X må vi vente at høre om, formentlig til Microsoft går på scenen på Gamescom. Det er søndag d. 20. kl. 21:00 dansk tid og det kan følges her.

Læs også: Xbox One X bliver den heftigste konsol til dato.

 

Opdatering

Nu er Xbox X Scorpio Edition klar til forudbestilling

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.