Forside * Featured

Svenske multirum-højttalere i minimalistisk design

-
Urbanears Baggen

Urbanears Baggen og Stammen danner bro mellem digital tech og menneske-centreret design.

Den svenske elektronikproducent Urbanears er klar med en ny linje af WiFi-forbundne højttalere, der sammen kan indgå i et multirum musiksystem.

Produkterne byder på et minimalitisk design og en enkel betjening, der gør det nemt at få musikken til at flyde i flere rum. Urbanears kalder dette for ‘humanized technology’.

Annonce:

 

 

 

De nye højtalere kaldes under et for ‘Connected Speakers’, og her premieren er der to modeller at vælge imellem: Stammen og Baggen.

Designet er blok-formet, med valg mellem mange farver. På en og samme tid både hi-tech og et nostalgisk look.

Højtalerne har to knapper på toppen, som man kan trykke på for at starte eller pause, eller dreje på for at skrue på volumen. Den anden knap starter en af ens Spotify-playlister eller internet radiostationer, så man kan gå direkte hen til højtaleren, tænde den og høre musik uden at skulle bruge telefonen.

Højttalerne klarer både Spotify Connect, Chromecast built-in, AirPlay, Bluetooth krydret med tusindevis af internet-radiostationer. Der er også en analog indgang for tilslutning af en medieafspiller.

Begge højttalere, Baggen og Stammen, fås i hver 6 farver.

 

Urbanears familiefoto med Baggen (de store) og Stammen (de små)

 

Pris og tilgængelighed

  • Urbanears Baggen koster kr. 3.495,-
  • Urbanears Stammen koster kr. 2.795,-

Er i handlen nu.

 

 

Galleri – Baggen

 

Galleri – Stammen

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.