Forside Baggrund

YouSee priserne stiger igen til januar

-
Illustration: recordere.dk

YouSee har allerede annonceret deres nye priser for 2018, og i dag har deres kunder modtaget et brev med de nye priser for deres TV – og Internet pakker.

Er du YouSee kunde med den store pakke og TV boks, kan du godt forberede dig på at pakken nu er næsten 600 kr. (594 kr.) hver måned. Det vil sige at du årligt betaler 7.128 kr. for at have TV kanaler for YouSee.

Prisstigningen er på 20 kr. om måneden for den store pakke, og 10 kr. for mellem- og grundpakke, og selvom YouSee ydmygt siger “Der findes cirka hundrede andre ting, vi hellere vil fortælle dig om end prisstigninger. Men vi kommer ikke udenom, at der er én på vej.”, så ændrer det ikke ved, at TV pakkerne stiger konsekvent hvert år.

Annonce:

I forbindelse med prisstigningen annoncerer YouSee også at kunderne får en ny TV kanal afhængig af hvad pakke man har (På den store pakke er det Nick Jr.), og at de snart lancerer en ny pakkeløsning, hvor du kan blande klassiske tv-kanaler og streamingtjenester som HBO Nordic, C More og Dansk Filmskat.

På Fremtidens TV, kan du se hvordan prisstigningerne påvirker dig som YouSee kunde.

Læs også: YouSee nyheder: Nye pakkemuligheder, priser mm.

 

Bredbånd stiger også

Samtidigt med at prisen på TV pakkerne stiger, så stiger prisen på bredbånd også. De fleste hastigheder stigerr med 10 kr. om måneden, så man nu skal betale 409 kr. om måneden for internet hvis man har 300/60 Mbit.

Det vil sige, at har du den store TV pakke og 300/60 Mbit internet, betaler du nu over 12.000 kr. om året.

Hvis ændringerne af priserne betyder, at du vil skifte eller opsige dine abonnementer, skal du ringe til YouSee senest den 18. december 2017.

 

Annonce:
Forrige artikelTEST: Smarthøjttaleren Sonos One
Næste artikelFacebook bliver tv-kanal for amerikansk Skam
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.