Forside * Nyheder

Apple scorer rettighederne til Aniston- og Witherspoon-drama

-

To af Hollywoods mest populære skuespillerinder skal stå bag et af Apples første tiltag, når det gælder eksklusivt indhold.

Apple er igang med at lægge i kakkelovnen til lanceringen af indhold, der kan konkurrere med Netflix, men nok især Amazon. De har allerede sat sig på genoplivningen af Steven Spielberg’s ’Amazing Stories’-serie.

Annonce:

Men nu melder Deadline, at firmaet også har fået fingre i en dramaserie, der har Jennifer Aniston og Reese Witherspoon i hovedrollen.

De er dog ikke blot skuespillere i serien, de står også bag den som producere og skabere. Serien skulle angiveligt handle om et morgenshow på amerikansk tv, og hvad der sker bag kulisserne. Det er efter sigende Brian Stelter-bogen ’Top of the Morning’, der skal levere forlægget.

Der har tilsyneladende været lidt af en budkrig igang om serien, som Apple vandt ved at bestille to sæsoner af serien uden at have set så meget som et pilotafsnit.

Netflix var også i følge rygterne også interesseret, men havde forventet at købe serien, når et pilotafsnit blev præsenteret til sommer.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.