Forside * Nyheder

Friheden bliver Viaplays første danske dramaserie

-
Lene Maria Christensen og Lars Ranthe spiller med i Friheden. Foto: Henrik Petit / Viaplay

Viaplays første danske originale dramaserie handler om forstadsliv og storsvindel.

Friheden er et svindlerdrama fra forstaden der udspiller sig i et af Hvidovres parcelhuskvarterer.

Hovedrollerne spilles af Lene Maria Christensen (Arvingerne, Sover Dolly På Ryggen) og Lars Ranthe (Klassefesten, Badehotellet).

Annonce:

De tidligere storsvindlere, Erik og Nina, lever nu et trivielt og lovlydigt familieliv i en forstad til København – indtil fortiden indhenter dem.

“Vi har store ambitioner med FRIHEDEN, og den er helt klart én af vores større satsninger. Serien, der er baseret på en både sjov og relevant idé, tager fat i nogle samfundsmæssige udfordringer, sætter dem i en skarp og humoristisk kontekst og giver os noget, vi ikke har set før”, fortæller Head of Originals for Viaplay, Nanna Mailand-Mercado.

Serien er i 10 afsnit og får premiere på Viaplay i 2018.

 

 

 

Om Friheden

Fra en fortid hvor de kunne svindle hvad som helst fra hvem som helst, og hvor millionerne rullede, er Erik og Ninas ægteskab i dag reduceret til en praktisk foranstaltning, hvor madpakker, realkreditlån og hækkeklip er hverdagen i parcelhuset i forstadskvarteret Friheden i Hvidovre.

Lige indtil en bekendt fra fortiden dukker op med en plan og med en klemme på Erik og Nina, som de ikke kan slippe ud af.

Med ét bliver der vendt op og ned på den tyndslidte families trivielle forstadsliv, og Erik og Nina tvinges nu ud i deres hidtil største svindelnummer mod en gigantisk medicinalkoncern – alt dét, samtidig med at de prøver at finde ud af, hvad de skal med hinanden og resterne af deres kærlighedsliv, og imens familielivets hamsterhjul skal køre ufortrødent videre, så børnene ikke bemærker noget.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.