Forside * Nyheder

3 har sikret sig salget af OnePlus 5T Star Wars Limited edition

-

 

Teleselskabet 3 har sikret sig rettighederne til at sælge en eksklusiv Star Wars version af OnePlus 5T i Danmark. Telefonen kan købes hos 3 fra 14. december.

I en kort mail fra teleselskabet 3, fortæller de at de er stolte over at få retten til at sælge OnePlus 5T Star Wars Limited Edition. Nyheden er så frisk at 3 ikke engang har fået billeder af telefonen endnu. Men en lignende kampagne fra OnePlus i Indien afslører design.

Annonce:

”OnePlus 5T er på kun to uger strøget ind som nr. 6 på listen over de bedst solgte telefoner. At telefonen kommer i en Star Wars Edition er genialt, og jeg er sikker på, at den vil være et kæmpe hit blandt 3’s kunder”, siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3.

Læs vores anmeldelse af OnePlus 5T.

Salget starter den 14. december, når OnePlus i samarbejde med Disney lancerer den eksklusive model. Star Wars Limited Edition, som kommer til salg i Danmark, Finland og Sverige. Telefonen vil kunne købes i 3’s butikker, på 3.dk og hos 3’s kundeservice.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.