Forside Produkter HiFi & Surround

Philips lader retro og nutid mødes i microanlæg

-
Philips BTB4800

Microanlægget kan spille musik fra mange forskellige musikkilder.

Retro er in i mange sammenhænge i alt fra boligindretning til danske middagsretter og smørrebrød. Philips’ nye microanlæg med stereolyd forener på smuk vis fortiden og nutiden:

BTB4800 i et tykt trækabinet med en dominerende aluminiumsknap til styrkekontrol giver minder om dengang i 1960’erne og 1970’erne, hvor mange havde et stereoanlæg på værelset – så for nogle lidt ældre vil det være et kærligt flashback, og for yngre et spændende, eksotisk bud på et handy musikanlæg.

Annonce:

“Bag retro-looket gemmer sig et helt opdateret musikanlæg med mulighed for at streame musik trådløst fra eksempelvis smartphonen eller tabletten via Bluetooth, der er DAB+ og FM-radio med 20 faste stationer og FM-antenne, indbygget cd-afspiller, usb-stik til afspilning af eksempelvis MP3- og WMA-musikfiler samt audio in, så stort set enhver enhed kan kobles til anlægget”, fortæller Account Manager John Bundgaard fra Gibson Brands, der står bag Philips’ audioprodukter.

Læs også: TEST: Tivoli Audio Model One Digital DAB+ radio

Den indbyggede højtaler leverer lyd i 30 watt RMS, og den gode bas kommer fra »The Bass Reflex Speaker System«, som giver en dybere bas og modvirker forvrængning af lyden.

På forsiden er der et  display, der kan vise information om musikken, der spilles, kilden og klokken.

 

Pris og levering

Philips BTB4800 vejledende udsalgspris: 1.799 kroner, og skulle findes i butikkerne nu.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.