Forside * Nyheder

Plex hylder WinAmp med ny musikafspiller

-

Savner du WinAmp?

Den 20 år gamle, legendariske musikafspiller var det interface, mange startede mp3-revolutionen med. Siden gik den lidt i glemmebogen, og firmaet bag, Nullsoft, ejes nu af et belgisk firma, der er igang med at forberede en relancering.

Annonce:

Men indtil det sker, kan man lege med PlexAmp. Navnet er helt klart en hyldest til WinAmp, men som navnet også antyder, kommer denne musikafspiller fra folkene bag Plex.

Det er en musikafspiller til desktoppen (Windows og Mac), der ifølge folkene bag kan afspille hvilket som helst musikformat, du kan smide efter den.

Den har også features ombord, vi kender fra historiske desktop-afspillere, herunder WinAmp, såsom normalisering af lydniveauet mellem musikfilerne og bløde overgange mellem numrene.

En smart feature er dog også, at PlexAmp kan lave en anbefalet kanal med musik, som man kender det fra Spotify eller Apple Music, men baseret på filer, du har liggende på en server.

PlexAmp er en del af PlexLabs, hvor Plex-medarbejdere kan bringe deres hobbyprojekter ud til verden.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.