Forside Nyheder

’The Punisher’ får en sæson mere

-

Netflix har fornyet Marvel-serien ’The Punisher’.

Annonce:

Det er blevet meddelt på den officielle ’The Punisher’-series Twitter-profil.

Som vanligt er der ikke ret meget nyt om, hvad der kommer til at ske i seriens anden sæson, eller hvornår den lander. Men det er endnu et tegn på, at Netflix er forhippet på at fortsætte med Marvel-samarbejdet, til trods for at Marvel er ejet af Disney, der har tænkt sig at trække alle deres ting ud af Netflix i 2019.

’The Punisher’ er i Netflix-udgaven en udløber af ’Daredevil’-serien, og første sæson ser ud til at have haft mere vind i sejlene end ’Defenders’, der ifølge Variety var den mindst sete Marvel/Netflix-serie af dem alle indtil videre.

Meddelelsen om ’The Punisher’ kommer kort efter annonceringen af en premieredato for andens sæson af ’Jessica Jones’, der lander 8. marts.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.