Forside Nyheder

Anden sæson af ’Jessica Jones’ lander 8. marts

-

Den 8. marts er kvindernes internationale kampdag.

Det er samtidig den dag, ’Jessica Jones’ vender tilbage til Netflix.

Anden sæson af serien med den kvindelige super-antihelt i hovedrollen har været længe undervejs, siden første sæson landede på Netflix i 2015. I mellemtiden har vi naturligvis kunnet se Jessica Jones i ’The Defenders’, hvor hun er med på et hold, der ud over hende består af Daredevil, Iron Fist og Luke Cage.

Som en af de få superheltinder i Marvel-universet var første sæson af ’Jessica Jones’ meget anderledes end vi var vant til. Skurken i serien havde nok superkræfter, men var i sin essens en repræsentation af alle kvinders mest frygtede skurk: Manden, der er i stand til på psykotisk vis at manipulere med deres følelser, men pludselig bliver voldelig.

Første sæson tog også livtag med emner som sexisme og kønsdiskrimination i det amerikanske erhvervsliv, og hvad det betyder at være en stærk kvinde i denne tid.

Så det er næppe helt tilfældigt, at anden sæson af ’Jessica Jones’ lander på Netflix netop 8. marts.

Annonce