Forside Nyheder

George Clooney instruerer og spiller med i ’Catch-22’

-
Foto: Michael Vlasaty/Creative Commons

Hollywood-kongen George Clooney har virkelig kastet sig over de fordele og den kreative frihed, der er på streaming-tjenesterne.

Ud over, at han står bag en serie om Watergate på Netflix, så skal han nu lave en miniserie baseret på Joseph Hellers klassiker ’Catch-22’ for Hulu. Det skriver Deadline.

Annonce:

Clooney skal både instruere og spille en af miniseriens store roller. ’Catch-22’ er en satirisk bog, der handler om en gruppe amerikanske soldater fra det amerikanske luftvåben under 2. verdenskrig. Soldaterne er udstationeret i og omkring Italien, og de forsøger på forskellig vis at lade være med at blive sindssyge af de mange meningsløse missioner, de bliver sendt ud på.

En af skurkene i bogen er Oberst Cathcart, der bliver ved med øge antallet af missioner, en enkelt soldat skal igennem, inden han kan blive hjemsendt. Hjemsendelsen bliver ved med at dingle som en gulerod foran soldaterne. Det er netop rollen som Oberst Cathcart, som Clooney skal spille.

Det er endnu ikke blevet afsløret, hvem der skal spille hovedrollen som den unge soldat John Yossarian. Der er heller ikke nogen premieredato endnu.

Annonce:
Forrige artikelDansk firma vil udvikle en Star Wars lignende robot
Næste artikel1 ud af 6 amerikanere ejer en intelligent højttaler
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.