Forside Nyheder

Netflix på vej med Watergate-serie fra George Clooney

-
Foto: Csztova/Creative Commons

Hvor stor en magtfaktor er Netflix i Hollywood nu?

Så stor, at den absolutte Hollywood-elite har overgivet sig.

Annonce:

Seneste nyt fra både Hollywood Reporter og Variety er, at George Clooney er på vej med en mini-serie på Netflix om Watergate-skandalen, der fældede Præsident Nixon i 1974.

Timingen er naturligvis ikke helt tilfældig, med Donald Trumps mange skandaler som baggrund. Serien skulle være på otte afsnit og være skrevet af Matt Charman, der også skrev Steven Spielbergs ’Bridge of Spies’, og Clooney skulle være igangsætter og Executive Producer på serien. Om han også spiller med i serien ved vi endnu ikke.

Clooney er en af de uafhængige enere i Hollywood, der ud over at være meget åben om sine politiske standpunkter på film og i tv, ikke lader sig tynge af de traditionelle måder at køre disse underholdningsprodukter ud til folket på. At han laver en aftale med Netflix ses af branchekendere som endnu et tegn på, at Netflix ikke bare er den nye dreng i Hollywood-klassen, men nu er en af dens absolutte magthavere.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.