Forside Indhold og distribution Film

Her er traileren til Duncan Jones’ ’Mute’

-

Netflix-brugere med hang til sci-fi og fantasy har gyldne tider lige nu.

Film som ’Bright’ og serier som ’Black Mirror’ får nu følgeskab af både ’Altered Carbon’ og Duncan Jones’ passionsprojekt ’Mute’.

’Mute’ er kommet lidt som et lyn fra en blå himmel, selvom Duncan Jones har arbejdet på filmen siden før sin store filmdebut med ’Moon’. På Twitter gav han for nylig Netflix æren for at være villig til at tage chancen med en film som denne, og at den ellers formentlig aldrig ville være blevet lavet.

’Mute’ handler om en stum bartender i fremtidens Berlin, spillet af Alexander Skarsgård, der bliver blandet ind i en masse ballade, da han går igang med at lede efter en forsvunden kvinde. Pudsigt nok har ’Altered Carbon’ også en svensker i hovedrollen, nemlig Joel Kinnaman.

At det foregår i et Blade Runner-agtigt univers er tydeligt fra traileren, som du kan se herunder.

Filmen rammer Netflix 23. februar.

 

Annonce