Forside Nyheder

Android P får mere fokus på design, kamerahak og Google Assistant

-

Så er vi efterhånden ved at være tæt på MWC og traditionen tro begynder rygterne nu at gå om den næste Android-version.

Annonce:

Det ville nok overraske mange, hvis den ikke kom til at hedde Android P, og så kan diskussionen begynde at gå om, hvilken søde sager, P’et skal stå for. Pandekager, måske?

I forhold til funktionaliteter, så har Bloomberg fået opsnappet nogle rygter omkring, hvad vi kan forvente. Angiveligt vil Google udnytte, at Apple holder en lille pause i deres designstrategi efter sidste års store ryk med iPhone X. Android P vil i højere grad understøtte alternative skærmformater rent designmæssigt, sådan at f.eks. skærme med et kamerahak i toppen i lighed med netop iPhone X og Essentials PH-1 (bill.) tager sig bedre ud.

De fleste ”kantløse” Android-telefoner har alligevel en smule kant i toppen, hvor kameraet sidder. Men det kan den næste Android-version altså være med til at lave om på. Samtidigt skulle den nye Android-version være bedre til endnu mere afvigende skærmformater, inklusive foldelige skærme som den på ZTE Axon M og bøjelige skærme á la den, vi snart forventer at se fra Samsung.

Android P skulle derudover også forbedre integrationen af Google Assistant i tredjeparts-apps, sådan at udviklerne kan bygge Assistant-funktioner direkte ind i deres apps.

Nye Android-versioner bliver typisk lanceret i maj under Google I/O med en preview engang i marts – så det var ikke så længe, inden ovenstående kan blive be- eller afkræftet.

Annonce:
Forrige artikelNy BFE-formand: DR skal være lokomotiv for tv-branchen
Næste artikelApples HomePod er solid – men både dyr og svær at reparere
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.