Forside * Nyheder

Android telefon med to skærme: Hands-on med ZTE Axon M

-

Det er et af de smartphone-koncepter, der er blevet mødt med en hel del skepsis.

ZTEs foldbare Axon M har fået mange til at klø sig i hovedbunden over, hvorvidt den er brugbar.

Annonce:

Undertegnede journalist var i hvert fald ret overbevist om, at den var for uhåndterlig til at være interessant.

Men så fik jeg den i hånden under årets CES-messe. Og så var jeg pludselig ikke så skråsikker. Der er nemlig en detalje, som man ikke lægger specielt mærke til, når man kigger på billederne af Axon M.

Jeg havde indtryk af, at der var tale om en tyk smartphone, der blev delt på midten, når den blev foldet ud.

Men den ene halvdel er faktisk meget tyndere end den anden og er egentlig bare en skærm. Al den øvrige teknologi sidder i hoved-enheden. På den måde kommer den tynde halvdel til at fungere som en slags klap eller låg, snarere end en reel anden halvdel af telefonen. Og så er den pludselig langt mere håndtérbar.

Om du så gider betale, hvad en flagskibs-smartphone koster for at få en middelmådigt konfigureret Android med en ekstra skærm, kommer an på, hvor meget du har behov for skærmplads med dine mobil-aktiviter.

Men formfaktoren er altså ikke så mærkelig, som man skulle tro, og det lover godt for de foldbare telefoner, der skulle være på vej fra blandt andet Samsung.

Følg CES i Las Vegas på recordere.dk
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.