Forside Baggrund

‘Biograf-Netflix’ eksploderer nu i popularitet

-

Det ser ud som om, det er et fænomen, der ikke er til at stoppe.

Det var kun lige før jul, vi kunne rapportere, at den amerikanske ”Netflix for biografer” havde rundet en million medlemmer. Kort efter blev tallet opjusteret til 1,5 millioner.

Men nu MoviePass, som tjenesten hedder allerede rundet to millioner medlemmer. De sidste 500.000 medlemmer er kommet til på bare fire uger.

Annonce:

MoviePass vokser med andre ord eksplosivt lige nu. Ligesom med Netflix betaler man et fast beløb om måneden, p.t. 10 dollar, der kan komme ned på 8 dollar, hvis man er villig til at betale et år forud.

Med det abonnement kan man gå i biografen én gang dagligt, hvis man kan nøjes med at se film i standardformater, altså ikke IMAX, 3D, 70mm osv.

MoviePass er så småt begyndt at møde modstand fra enkelte biografer, men hvis tjenesten vokser sig så stor, at den er umulig at komme uden om, bliver disse nok nødt til at bøje sig.

Og så er spørgsmålet naturligvis, hvornår MoviePass – eller noget lignende – kommer til Europa og Danmark.

 

Annonce:
Forrige artikelDu må ikke tage smartphone-billeder til Kendrick Lamars koncerter i Europa
Næste artikelForhandler af brugte iPhones genopstår og drømmer om butikker landet rundt
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.