Forside Nyheder

Nest dropper Amazon – efter Amazon dropper Nest

-

En af de største ulemper ved konsolideringen af store tech-virksomheder, som vi ser i øjeblikket, er magtkampene mellem dem.

Mange Amazon-kunder kan nu se sig fanget i præcis sådan en magtkamp, efter Google-ejede Nest har meddelt, at de forlader Amazon helt.

Annonce:

Det sker ifølge Business Insider, efter Amazon havde meddelt Nest, at de ikke har tænkt sig at lagerføre Nests ældre produkter længere, og at beslutningen kommer ”fra toppen”.

Nest vil ikke finde sig i, at kun deres nyeste modeller kan findes på Amazon, så de har valgt helt at boycotte verdens største e-handelsplatform.

Når Amazon giver Google og Nest den kolde skulder på denne måde, skyldes det formentlig, at Amazon selv er begyndt at satse på Nest-lignende produkter. De har købt de to smart home-virksomheder Blink og Ring, der laver intelligente ringeklokker og videoovervågnings-enheder.

Det er ikke første gang, Amazon fryser Google ude. De har tidligere nægtet at forhandle Chromecasts og Apple TV, fordi disse to platforme ikke ville lade Amazon Video-app’en komme ombord. Det er der dog kommet en aftale på plads om nu.

Annonce:
Forrige artikelLicensen til schweizisk TV og radio har været til folkeafstemning
Næste artikelApple vil sælge billige udgaver af MacBook Air
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.