Forside Produkter HiFi & Surround

Pioneer teaser en ny high-end UHD Blu-ray afspiller

-

Nu hvor Oppo Digital har annonceret deres farvel til High-end UHD Blu-ray afspiller markedet, har Pioneer teaset at de er klar til at overtage tronen.

På et japansk website, har Pioneer teaset et billede af en kommende topmodel af UHD Blu-ray afspiller.

Med det japanske tegn “gyouten”, der betyder daggry, og derfor må være noget der snart kommer. På billedet ser man to overdækkedede enheder, der må betyde at der kommer en ny top-model og en mindre model UHD Blu-ray afspillere. De nye modeller skulle så erstatte BDP-LX88 og BDP-LX58, der kom på markedet i 2015.

Annonce:

Læs også: Oppo trækker stikket: Slut med Blu-ray-afspillere

Pioneer var også konge af Laserdisc afspillere

Vi er nok ikke mange, der kan huske at Pioneer i sin tid også sad på tronen på High-end DVD og Laserdisc afspillere. De var også de første der lavede en Laserdisc afspiller hvor man ikke fysisk skulle vende skiven, men laseren kunne afspille begge sider.

Pioneer har de seneste år relanceret sig selv som et high-end brand på flere områder, og hvis de følger deres forgængere, kan vi forvente Super Audio CD og DVD-Audio support i afspillerne også. Hvilke HDR formater Pioneer vil supportere vides ikke, da der er ikke lækket specifikationer på de kommende enheder, men så snart de dukker op skal vi nok følge op.

Men forgængeren LX-88 havde to HDMI porte, Coax og optisk digital udgang.

Annonce:
KILDEinsideci.co.uk
Forrige artikelNu kommer Apple Watch med mobilforbindelse til Danmark
Næste artikelForskere laver berøringsfølsom mur til hjemmestyring
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.