Forside Produkter Connected Home

Google bekræfter: Home og Home mini kommer til Danmark

-

Den gemte sig i en pressemeddelelse på en blog.

Men læser man langt nok ned i blogposten om de nyheder, Google har annonceret om Google Assistant, kan man finde bekræftelsen på, at Googles intelligente højttalere bliver tilgængelige i Danmark.

Annonce:

”Senere i år” kommer Google Home og Google Home Mini på danske butikshylder, lover tech-giganten. Det sker samtidigt med lanceringen af Google Assistant på dansk.

Det sidste vidste vi godt var på vej, men indtil nu har det ikke været bekræftet, at også Googles intelligente højttalere ville blive lanceret i Danmark. Google Assistant kunne i princippet sagtens bare være blevet lanceret på danske Android-smartphones og som app til iPhone.

Lanceringen i Danmark sker som et led i en udvidelse af Google Home-markedet med syv lande, der også omfatter Norge og Sverige. I alt skal assistenten være i 80 lande inden året er omme.

Der er endnu ikke noget nyt om et præcist lanceringstidspunkt eller en pris, eller om lanceringen også betyder at andre Google-produkter som Pixel-telefonerne og deres øretelefoner kan købes i Danmark. Pressemeddelelsen nævner heller ikke noget om den store Home Max-højttaler, så den kommer nok ikke med i første omgang.

Prismæssigt ligger Google Home lige nu på omkring 1.000 kroner og Home Mini på cirka 350 kroner i Tyskland, så mon ikke, de danske priser også kommer til at ligge deromkring?

Annonce:
Forrige artikelApple kan følge efter Amazon og sælge streaming-abonnementer
Næste artikelTEST: Apple Watch 3 – nu med mobilforbindelse
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.