Forside * Featured

Smugkig på SONOS IKEA Symfonisk

-
Prototype af en Symfonisk højttaler hængende over en PLAY:5. Foto: Tom Logde, Sonos, via The Verge

Sonos og IKEA er gået sammen om lyd til det smarte hjem, og nu giver de for første gang et kig på hvad de arbejder med.

Tilbage i december 2017 annoncerede Sonos og IKEA at de er gået sammen om at skabe lyden til det smarte hjem, at Sonos skal levere højttalere til salg i IKEAs varehuse.

Produkterne kommer først til salg til næste år, men i forbindelse med Ikea’s Democratic Design Days i Sverige, der er disse ikke-fungerende prototyper blevet vist frem for offentligheden. Det skriver The Verge.

Annonce:

Serien kommer til at hedde IKEA Symfonisk og er fortsat ‘work-in-progress’. De billeder og skitser der vises her er ikke nødvendigvis det endelige design, det er modeller og prototyper.

 

Skitser til Symfonisk højttalere. Foto: Tom Logde, Sonos, via The Verge

 

Symfonisk og Trådfri virker sammen

“Sammen med Sonos vil vi demokratisere musik og lyd derhjemme, og vi vil skabe produkter designet til at få folk til at lytte sammen hjemme”, fortalte Björn Block, chef for IKEA Home Smart ved annonceringen, og fortsatte:

“Gennem vores samarbejde med Sonos kombinerer vi IKEAs hjemmeunderholdningskompetence med Sonos ekspertise inden for god hjemmelyd”.

Nu har Sonos og IKEA løftet lidt mere af sløret for hvad de arbejder på.

Udover skitser og prototyper fra designfasen så ved vi nu også at at SONOS IKEA Symfonisk kommer til at have fuld integration med et Sonos musiksystem, samtidig med at det også integrerer med IKEA Trådfri serie af intelligente lamper, pærer og kontakter.

Så Sonos musik kombineret med det intelligente hjem fra IKEA.

 

Arbejdsmodeller til designet af Symfonisk. Foto: Tom Logde, Sonos, via The Verge

 

Pris og tilgængelighed

Der er endnu ingen priseksempler på SONOS IKEA Symfonisk. Ej heller detaljer om modeller og varianter af do.

Serien udkommer om et års tid, i sommeren 2019.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.