Forside Nyheder

Mission Impossible: Apple-tyve rapellede ned gennem butikkens tag

-
Best Buy i Dunwoody blev udsat for et kup gennem taget. Foto: Google Streetview

Elektronikbutik i USA udsat for Apple-kup hvor tyvene rapellede ned gennem taget i ‘Mission Impossible’ stil.

Måske indbrudstyvene har skelet til Danmark. Ihvertfald taler politiet i byen Dunwoody, der ligger nord for Atlanta i staten Georgia, om at lige dette indbrud var ret spektakulært.

Tyvene kom nemlig ind gennem taget på den lokale Best Buy, med en metode noget lignende det som Power-kæden i Aarhus oplevede i efteråret.

Annonce:

‘Over there’ kalder politiet det for et “Mission Impossible style burglary”, med reference til første Mission Impossible film fra 1996, hvor Tom Cruise rapellede ned i en pengeboks (link til clip). Det fortæller TV-stationen WSB-TV.

Tyvene firede sig ned i et lagerrum til butikken, og forsvandt efterfølgende med Apple-udstyr for mere end 100.000 dollars, svarende til over 630.000 kroner.

Politiet i Dunwoody er indtil videre på bar bund. De leder nu efter en overvågningsvideo der måtte vise tyvenes ankomst til butikken, da der ikke er nogen video indefra selve lagerrummet.

 

Annonce:
VIA9to5mac
KILDEWSB-TV
Forrige artikelYouSee tv-app har fået kanalliste mm.
Næste artikelStor, amerikansk biografkæde laver MoviePass-konkurrent
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.