Forside Detail

Tavshed om ‘Olsen Banden’-kup i Power

-
Power-butikken i centret Mega Syd, Aarhus. Foto: Power

Power har været udsat for et større kup i bedste ‘Olsen Banden’ stil, men det er tys tys.

Elektronikkæden Power har været udsat for indbrud, men ikke et af den slags hvor der er brudt en dør eller et vindue op.

Det er butikken i Aarhus-forstaden Viby, beliggende i indkøbscentret Mega Syd, der natten mellem torsdag og fredag i sidste uge oplevede et af de mere spektakulære indbrud. Det skriver Ekstra Bladet.

Tyvene kom ind i butikken gennem taget. Avisen har talt med en kilde der besøgte Power-butikken fredag morgen kort efter tyveriet var blevet opdaget, og herfra lyder det at der var forsvundet “et meget stort antal mobiltelefoner”.

Men hverken Power eller Aarhus Politi har ønsket at udtale sig om detaljerne i kuppet. Hvordan tyvene øjensynlig undgik både at vække opmærksomhed og øjensynlig også gennemførte indbrudet uden at aktivere alarmerne.

Power har ingen kommentarer mens politiet blot meddelte avisen at der pågår en efterforskning som de ikke ønsker at udtale sig om.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger så skete indbruddet på et endnu ukendt tidspunkt, i tidsrummet mellem personalet forlod butikken kl. 20.30 torsdag d. 12/10 og kl. 8.00 næste morgen hvor første personale mødte ind.

 

Annonce