Forside Produkter Mobil

Designet på Samsung Galaxy Note 9 er lækket

-
Samsung Galaxy Note 9 med cover. Rendering: Olixar

Her en måned før lanceringen af den næste Galaxy smartphone der lækker designet.

Samsung Galaxy S9 og S9 Plus sælger ikke så godt, og senest har det været medvirkende til at trække hele Samsungs regnskab ned for 2. kvartal i år.

Men næste potentielle topsællert er lige om hjørnet. Det er Galaxy Note 9 som lanceres d. 9. august.

Annonce:

Heller ikke denne gang lykkedes det at holde designet hemmeligt. Tilbehørsleverandøren Olixar er kommet til at ‘lække’ flere renderinger af deres smartphone-cases og skærmbeskyttere med en Note 9 indeni.

Med kun en måned til lanceringen må vi gå ud fra at dette er det endelige design.

 

 

På billederne kan vi se at forfra ligner Note 9 forgængeren Note 8. Med en skærm der går udover kanterne i siderne og kamera og sensorer i toppen. Dette uden det kamerahak der er blevet populært hos andre fabrikanter.

Bagpå ses at fingeraftrykslæseren er flyttet. På Note 8 sidder den ved siden af kameraet, og på Note 9 er den rykket ned under kameraet, hvilket formentlig gør det nemmere at ramme den ‘i blinde.

Specifikationerne på Samsung Galaxy S9 er ikke lækket (endnu), men det er kommet frem af pennen til telefonen får Bluetooth.

 

Annonce:
Forrige artikelKræv licensmomsen tilbage: Fristen for tilmelding er forlænget
Næste artikelApple Music har overhalet Spotify i USA
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.