Forside * Nyheder

Er det her Samsungs svar på Apples AirPower?

-

Vi venter stadig på Apples AirPower-ladeplade, der kan håndtere opladning af iPhone, Apple Watch og AirPods på samme tid.

Nu ser det imidlertid også ud som om, Samsung er på vej med noget lignende.

Annonce:

Nogle mindre smartphone-accessory-butikker online er kommet til at slippe information ud, der måske er kommet lidt for tidligt. Således er ovenstående foto f.eks. dukket op fra mobiparts.de, og er blevet tweetet ud af Robert Quandt. Samtidig har mobilefun.com allerede sat Samsungs nye dobbeltlader til salg/forudbestilling.

Skal man tro disse informationer, hedder dobbeltladeren Wireless Charger Duo. Til forskel fra AirPower kan man altså kun lade to specifikke enheder på samme tid (mod tre på AirPower), og disse enheder er en  Samsung-smartphone og et GEAR-smartur, eller to smartphones.

Til gengæld ser det ud som om – hvis man altså skal tro mobilefun.com’s onlinebutik – at Samsung når at komme Apple i forkøbet. Apple lancerede AirPower sidste år, men har stadig ikke leveret varen, bogstaveligt talt. Nu hedder det sig, at AirPower lander til september. Mobilefun påstår imidlertid, at de kommer til at have Wireless Charger Duo på lager om 1-2 uger.

Prisen er sat til omkring 350 kroner før danske afgifter kommer oven i, og den vil kunne fås i sort og hvid.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.