Forside Nyheder

Medie: AirPower kommer senest til september

-

Apples trådløse ladeplade ser nu ud til at lande i butikkerne efter sommerferien.

Det skriver Bloomberg, der har fra angiveligt pålidelige kilder, at Apple vil sende AirPower på gaden til september, eller måske lidt før.

Sidst, vi hørte om AirPower, var planen ellers, at den skulle komme ud til Apple-fans i marts, og mange spekulerede i, at den ville blive officielt skudt af i forbindelse med den uddannelses-fokuserede event, Apple holdt kort efter. Den dukkede dog aldrig op. I stedet præsenterede Apple en ny iPad.

Nu skulle den dog være god nok. Det er snart et år siden, Apple viste AirPower frem første gang, og i følge Bloomberg blev ladepladen forsinket, fordi Apple ”løb ind i tekniske vanskeligheder”. Apples teknikere havde tilsyneladende svært ved at sikre sig, at AirPower ikke overophedede.

Apple har p.t. tre slags trådløst opladelige produkter: iPhone X/8/8+, Apple Watch og den æske, AirPods transporteres og oplades i. AirPower kan lade alle tre op på samme tid, som vist på billedet ovenfor.

Annonce