Forside * Nyheder

Medie: AirPower kommer senest til september

-

Apples trådløse ladeplade ser nu ud til at lande i butikkerne efter sommerferien.

Det skriver Bloomberg, der har fra angiveligt pålidelige kilder, at Apple vil sende AirPower på gaden til september, eller måske lidt før.

Annonce:

Sidst, vi hørte om AirPower, var planen ellers, at den skulle komme ud til Apple-fans i marts, og mange spekulerede i, at den ville blive officielt skudt af i forbindelse med den uddannelses-fokuserede event, Apple holdt kort efter. Den dukkede dog aldrig op. I stedet præsenterede Apple en ny iPad.

Nu skulle den dog være god nok. Det er snart et år siden, Apple viste AirPower frem første gang, og i følge Bloomberg blev ladepladen forsinket, fordi Apple ”løb ind i tekniske vanskeligheder”. Apples teknikere havde tilsyneladende svært ved at sikre sig, at AirPower ikke overophedede.

Apple har p.t. tre slags trådløst opladelige produkter: iPhone X/8/8+, Apple Watch og den æske, AirPods transporteres og oplades i. AirPower kan lade alle tre op på samme tid, som vist på billedet ovenfor.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.