Forside Produkter Mobil

Huawei sætter turbo på mobil-grafik.

-
Skærmen på Huawei P20 Pro (foto: recordere.dk)

Huawei opdaterer softwaren til en håndfuld af deres smartphones, og lover at der bliver sat turbo på grafikken uden at telefonen over-opheder.

Grafiktunge spil, virtual reality og kunstig intelligens. Nutidens forbruger stiller høje krav til deres smartphones og særligt deres evne til at levere en ordentlig grafik. Men det kan være en udfordring at levere god grafik, uden at telefonen bliver overophedet, eller at batteriets kapacitet ikke kan slå til.

Den udfordring har Huawei taget alvorligt, og derfor lancerer de nu en teknologi ved navn GPU Turbo, som er udviklet med inspiration fra den måde en turbolader i en bil bliver nedkølet. Turboladeren nedkøles ved, at en cylinder pumper frisk luft ind i forbrændingsenheden, som sikrer, at enheden kan fungere uden at blive overophedet. Det er den samme teknologi, der nu bliver integreret i udvalgte smartphones fra Huawei gennem en ny opdatering, der rulles ud i Q3 for P20- og Mate 10-smartphones og senere på året til andre Huawei-modeller.

Annonce:

Læs også: TEST: Huawei P20 Pro – Super kamera Smartphone

 

Bedre performance, og mere batteritid

Teknologien forbedrer den grafiske kvalitet og performance med op til 60 procent, samt mindsker strømforbruget med op til 30 procent.

”Det vil især kunne mærkes, når vores brugere spiller grafisk krævende spil, men det vil også forbedre telefonens brug af EMUI, der understøtter apps inden for kunstig intelligens og virtual reality. Det vil give helt nye muligheder for apps, der for eksempel tilbyder virtuelle klasseværelser, online shopping og meget mere – som ellers kan have svært ved at fungere optimalt på smartphones,” siger Marie Dam Feldborg, der er Senior Marketing Manager i Huawei Danmark.

Disse smartphones bliver opdateret i Q3 2018:

  • Huawei Mate 10 og Mate 10 Pro
  • Huawei Mate 10 Lite
  • Huawei P20 og P20 Pro
  • Huawei P20 Lite
  • Huawei P Smart

Disse smartphones bliver opdateret i Q4 2018:

  • Huawei Mate 9 og Mate 9 Pro
  • Huawei P10 og P10 plus
Annonce:
KILDEPressemeddelse, Huawei
Forrige artikelElgiganten øger igen omsætningen i Danmark
Næste artikelTop 10 på streamingtjenesten TV 2 Play
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.