Forside Nyheder

Nu vil Facebook også lave deres egne chips

-

Der er en trend i Silicon Valley lige nu, hvor de store firmaer designer deres egne chips.

Kilder med kendskab til sagen meldte for nylig ud, at Apple ville begynde at lave deres egne chips til deres Macs, som de gjorde før i tiden. Google har også haft et chip-projekt kørende til deres hardware-produkter. Og nu melder Facebook sig også på banen.

Annonce:

Faktisk er det netop en af topfolkene fra Googles chip-projekt, der skal tage teten i Facebooks ny initiativ, Shahriar Rabii. Han var tidligere i front for Pixel Visual Core-projektet hos Google, der leverede chip-power til kamera-delen på Googles Pixel-telefoner.

Hvad Facebook præcis skal bruge deres egne chips til er stadig uvist, men ifølge Bloomberg og Engadget er firmaet igang med at ansætte chip-eksperter lige nu, og der går rygter om en billig tablet til videoopkald, samt en intelligent højttaler á la Amazon Echo eller Google Home.

Det er dog formentlig mere sandsynligt, at Rabii skal være med til at udvikle chips, der kan sættes i Oculus-produkterne.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.