Forside * Featured

Nye MESH-routere fra TP-Link med IoT-hub

-

AC2200 Deco M9 hedder det nye MESH Wi-Fi system fra TP-Link har også smart home hub.

Deco M9 Plus er TP-Links første mesh-system, der både kan fungere som smart hub for hjemmets smart home-enheder sikre hurtigt og stabilt WiFi i hjemmet.

Annonce:

Pakken kommer med tre Deco-enheder, og det er ifølge producenten nok til at dække op til 600 m2 med over 100 tilsluttede enheder, men er det ikke nok kan flere Deco-enheder kobles på netværket.

Når Deco-enhederne placeres i forskellige rum i hjemmet, arbejder de sammen for at sikre stabilt netværk i hele huset og eliminere “sorte huller” i signalet.

Med både IEEE 802.11r og 802.11k/v kan forbindelsen skifte fra én Deco-enhed til en anden, helt uden at man lægger mærke til det – også under streaming.

 

 

Arbejder med 3 bånd

AC2200 wi-fi-systemet har tre separate trådløse bånd, der tilsammen giver en kombineret hastighed på op til 2134 Mbps: et 400Mbps 2.4GHz-bånd, et bånd på 867Mbps 5GHz samt yderligere et 867Mbps 5GHz-bånd som backup.

Smart Connect-teknologien sørger for, at hver enhed tilkobles det mest optimale bånd for at balancere trafikken og sikre hurtigt internet til alle husets enheder.

Når trafikken er let, bruger Deco M9 Plus et enkelt 5GHz-bånd, men til tung trafik er der yderligere både et 5GHz og et 2.4GHz-bånd til backhaul, som i ifølge TP-Link sikrer hastigheder over 1000 Mbps sammenlagt.

 

 

Indbygget hub til smart-enheder

Til forskel fra traditionelle wi-fi-routere har hver Deco M9 Plus-enhed en indbygget hub til smart-enheder – som dermed samler alle dine smart home-produkter på én platform.

Deco M9 Plus er kompatibel med smart-pærer, -lys, -låse, -sensorer, -stik, -kameraer og meget mere. Dette fra forskellige brands/mærker.

Se den fulde list over kompatible produkter her.

 

 

Nyttige funktioner

Sikkerhedssystemet TP-Link HomeCareTM inkluderer bl.a. såkaldt “parent control”, som gør det muligt at holde øje med og kontrollere de netværkssider – både apps og URLs – ens børn benytter.

Samtidig er der indbygget antivirus og trafikoptimerende “Quality of Service” (QoS).

Installation og styring af funktioner via smartphone app.

 

Pris og tilgængelighed

TP-Link Deco M9 Plus sæt koster kr. 2.999,-

Er snart tilgængelig for køb.

 

Nøglefunktioner

– Maksimal rækkevidde: Wi-fi dækker op til 600 m2 (tre enheder)
Overlegne AC2200 tri-band hastigheder: 1 x 400Mbps på 2.4GHz + 2 x 867Mbps på 5GHz
– Smart hub: Kan forbindes til og kontrollere alle dine smart home-enheder
– Kompatibel med TP-Link smart-enheder, Amazon Alexa, IFTTT og andre førende brands – pt. mere end 40 enheder, og flere bliver snart tilføjet listen
– Flere enheder: Kan have over 100 enheder tilkoblet samtidig
– Forbedret backhaul: Bruger alle tre wi-fi-bånd som backhaul, når trafikken bliver tung – og sikrer hastigheder over 1000Mbps
– TP-Link HomeCareTM: Forældrekontrol, QoS og indbygget antivirus-software
– Let installation og styring: App-baseret setup og bekvem netværksadministration via Deco-app’en
– Kraftfuld processor: Qualcomm Quad-core CPU
– Udvid når som helst: Tilføj flere Deco’er for at udvide rækkevidden til at matche dit hjem
– Understøtter IPv6 (Internet Protocol Version 6), den nyeste internetprotokol

Maksimalt trådløst signal er afledt af IEEE standard 802.11-specifikationer. Faktisk datagennemgang og trådløs dækning kan variere.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.