Forside Baggrund

Sonos: Så er AirPlay 2 opdatering klar

-
AirPlay 2 på Sonos

Fra i dag kan du bruge AirPlay 2 på dine nyere Sonos højttalere. Sonos er klar med en stor softwareopdatering der gør at du kan bruge dine Sonos højttalere sammen med iOS og Mac enheder.

Fra i dag kan du benytte AirPlay 2 på Sonos. Det betyder, at lyd fra apps på dine iOS-enheder kan streames direkte til Sonos – det gælder musik, podcasts, radio, video, lydbøger og meget mere.

Læs hvad du kan med AirPlay 2 her

Annonce:

 

 

Da Sonos i juni præsenterede Sonos Beam, viste de også en lille demo af hvordan man kunne bruge Siri til at spille musik via AirPlay 2 i en beta software. Det er den softwareopdatering, der nu er klar.

 

AirPlay 2 på Sonos

Ikke alle Sonos højttalere får AirPlay 2.

Det er ikke alle Sonos højttalere, der får AirPlay 2 support direkte, men alle højttalere kan være en del af en gruppe af højttalere der kan spille via AirPlay 2.

Højttalerne der får direkte AirPlay 2 support er Sonos Beam, Sonos One, Playbase og anden generation Play: 5.

Alle dem, der bruger AirPlay 2 på Sonos, får desuden en ny stemmeoplevelse med tilføjelsen af ​​Siri. Bed Siri om at afspille et nummer, album eller en spilleliste på Apple Music ved at bruge en iOS-enhed, der kan streame til Sonos.

Du kan læse mere om AirPlay 2 på Sonos på Sonos blog.

Annonce:
Forrige artikelVifa Reykjavik klar i ny farve
Næste artikelApple bestiller sci-fi-serie med Jason Momoa
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.