Forside * Nyheder

’Mad Men’-bagmandens nye serie kommer hver fredag på Amazon Prime video

-
Janet Mongomery og Cory Stoll i afsnit to, ‘The Royal We’.

Med ’The Romanoffs’ prøver Amazon Prime Video noget nyt.

Det er første gang, Amazon vil lægge et nyt afsnit ud af en serie en gang om ugen, sådan som Hulu har gjort det med flere af deres serier. Normalt har Amazon ellers fulgt den samme model som Netflix, altså at alle afsnit af en serie bliver lagt ud på én gang.

Annonce:

Nye afsnit af ’The Romanoffs’ vil således blive lagt ud på tjenesten hver fredag, efter serien får premiere 12. oktober. De første to afsnit kan dog ses allerede på premieredagen.

’The Romanoffs’ er en nye serie fra Matthew Weiner, der er mest kendt for at have skabt storhittet ’Mad Men’. Den serie vandt han 9 Emmyer for.

Der er tale om en en antologi-serie, så hvert afsnit har en hel ny rollebesætning og foregår et nyt sted. Således breder serien sig over syv forskellige lande på tre forskellige kontinenter. Men fælles for alle afsnittene er, at de handler om mennesker, der tror, de er efterkommere af den russiske kongefamilie.

En række velkendte navne som Aaron Eckhart, Cory Stoll, Kerry Bishé og Noah Wyle er med i de første par afsnit.

Aaron Eckhart og Marthe Keller i første afsnit af ‘The Romanoffs’, ‘The Violet Hour’.
Kerry Bishé og Noah Wyle i afsnit to, ‘The Royal We’.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.