Forside * Nyheder

Honor bringer ’slider’-telefonen tilbage for at løse problemet med selfie-kameraet

-

Så er der landet endnu en kinesisk løsning på, hvordan man får plads til et frontkamera, når smartphonens skærm går helt ud til kanten.

Vi har tidligere set alternativer til kamerahakket fra f.eks. Vivo og Oppo. Netop Oppos løsning minder lidt om den, Huaweis billigmærke Honor netop har vist frem under IFA.

Annonce:

Men hvor Oppos selfie-kamera popper op fra telefonens krop, når den skal bruges, har Honor valgt en løsning, hvor man selv skal gøre det manuelt. Du kan se, hvordan det virker på videoen herunder.

Dermed minder den nye Honor Magic 2 lidt om de gamle ’slider’-telefoner fra slutningen af 90’erne og starten af 2000’erne, hvor især Nokia excellerede i at kunne skyde dele af telefonen frem og tilbage med et enkelt fingerskub.

Ellers er det småt med, hvad vi ved om Honor Magic 2 lige nu. Det forventes, at den får Huaweis næste processor-generation, Kirin 980, ombord. Men ud over denne, samt hurtig opladning, venter vi stadig på resten af specifikations-detaljerne.

 

 

Følg IFA i Berlin på recordere.dk
Internationale Funk-Ausstellung Berlin, eller mere mundret kaldet IFA, er en af verdens ældste og førende elektronikmesser. Her besøger over en kvart million interesserede og over 6000 journalister den ugelange messe i Berlin, der oftest ligger i September.
Recordere.dk deltager på IFA i Berlin, og du kan følge vores dækning af europas største messe for AV-elektronik i vores IFA-sektion.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.