Forside * Nyheder

Netflix mister deres økonomi-topchef

-

Manden, der blandt andet har stået bag Netflix’ diverse prisændringer og drastiske produktions-budgetforøgelser, stopper i firmaet.

David Wells, der har være Chief Financial Officer (CFO) hos Netflix i otte år, forlader skuden inden længe for at fokusere på filantropi i stedet. Det meddeler Netflix i en pressemeddelelse. Wells er igang med at hjælpe firmaet med at finde sin afløser.

Annonce:

Det er under Wells, der startede hos Netflix i 2004 og blev CFO i 2010, at Netflix har ekspanderet så kraftigt, som de har. Det var mens han holdt styr på finanserne, at Netflix besluttede sig for at bruge milliardbeløb på egenproduktioner, og efterfølgende tog den dristige beslutning af hæve abonnementspriserne for at finansiere satsningen.

Han har også spillet centrale roller i forhandlingerne, der fik store producer-navne som Shonda Rimes og Ryan Murphy i stald hos Netflix.

Selvom David Wells primært kan sætte Netflix-succeser på CV’et, var det også under ham, at firmaet etablerede ’Qwikster’, der skulle fortsætte Netflix’ oprindelige forretningsmodel, nemlig at sende leje-DVD’er og -Blu-Rays ud til abonnenterne med posten. Det blev noget af en fiasko.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.