Forside Nyheder

Spionvideo bekræfter trådløs opladning i Googles Pixel 3 XL

-

Hvis det er mangelen på trådløs opladning i Googles egne smartphones, der har afholdt dig fra at købe et parallelimporteret eksemplar, har du ikke længere denne undskyldning.

En ny spionvideo fra Twitter-brugeren Maxim Khoroshev synes nemlig at bekræfte, hvad der er gået rygter om i nogen tid: Pixel-serien får trådløs opladning med understøttelse af Qi-standarden.

Annonce:

Videoen viser en Pixel 3 XL, der ligger og bliver ladt op på en ladeplade. Det ser også ud som om, Google har valgt et glasdesign til bagsiden af telefonen for netop at opnå dette. Apropos design, så bekræfter videoen også, at Pixel 3 har meldt sig ind i kamerahak-klubben.

Dermed slutter Google sig til Samsung, Apple og den lille, men voksende klub af producenter, der understøtter trådløs opladning. Google havde faktisk trådløs opladning ombord i flere af deres Nexus-modeller, men Qi-understøttelsen røg sig en tur, da Nexus-serien blev afløst af Pixel-serien.

Nu ser den trådløse opladning dog ud til at være tilbage i Googles telefoner, og det er måske i virkeligheden lidt af en tendens. Spolerne, der anvendes til den trådløse opladning, optager efterhånden så lidt plads, at producenterne kan holde sig til deres foretrukne designs. Og det vil formentlig få flere til at inkludere den trådløse opladning i fremtiden.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.