Forside * Fokus

Waoo klar med Waoo TV Go – Et netbaseret TV-abonnement

-
Foto: recordere.dk

Fiberselskabet Waoo er som en af de første udbydere på markedet parat med et rent netbaseret abonnement, hvor indholdet i TV-pakken streames via en bredbåndsforbindelse – kaldet Waoo TV Go. Således er det muligt at abonnere på en TV-pakke uden hverken tagantenne, satellitmodtager eller indlagt kabel TV.

”Vi er kommet til et punkt, hvor man ikke længere er bundet af at have f.eks. kabel TV eller satellitmodtager for at kunne abonnere på en TV-pakke. Streaming-teknologien er blevet så veludviklet og robust, at den nu er blevet et alternativt på lige fod med de gammeldags TV-løsninger,” siger adm. direktør Jørgen Stensgaard, Waoo.

Samtidig med det nye streaming-abonnement lancerer selskabet et fleksibelt TV-abonnement, Waoo Flex, hvor kunden suverænt selv bestemmer indholdet. Kunden bestemmer selv, om der skal være f.eks. én, syv eller 50 kanaler i pakken, og hvor ofte indholdet skal skiftes.

Annonce:

 

”En moderne TV-forbruger forventer maksimal fleksibilitet og fuld valgfrihed. Det er det, vi gerne vil tilbyde. Det her er fremtidens TV-løsning”

 

Med streaming-abonnementet vælger man derfor selv, om man ønsker at se TV på sin computer og via en app på mobil eller tablet. Man kan naturligvis fortsat også vælge traditionelt TV via Waoos TV-boks, som giver 4K billedkvalitet og adgang til streamingtjenester såsom Netflix, DR TV, TV 2 PLAY og YouTube samlet ét sted.

 

Du skal være fiberkunde hos Waoo for at få Waoo TV Go

Det nye abonnement Waoo TV Go forudsætter, at kunden også har fiberbredbånd fra selskabet. Teknisk er der ikke noget i vejen for også at tilbyde det husstande med bredbånd fra andre leverandører, men indtil videre har Waoo valgt at begrænse det til egne fiberkunder.

 

Direktør Jørgen Stensgaard, Waoo (Foto: Recordere.dk)

 

”Hvis vi kommer til at se garantier for hastigheder og stabilitet, kan vi ikke afvise, at vi på et senere tidspunkt tilbyder det til kunder med bredbånd fra andre udbydere – men vi vil ikke gå på kompromis med kvaliteten,” siger Jørgen Stensgaard.

“Waoo ønsker ikke at stå i en situation, hvor mange kunder fra andre teleselskaber giver en dårlig oplevelse for Waoo kunder. Derfor vil man først åbne op for kunder fra andre selskaber, når man har en garanti for at Waoo’s egne systemer ville kunne stå for presset.”, fortæller Jørgen Stensgaard til recordere.dk

 

Der er begrænsning på brug

Som streamingkunde skal du være opmærksom på at du kan have maksimalt 5 registrerede enheder der bruger tjenesten, og oven i det kan du kun bruge to samtidige streams. Så hvis der er mere end to i husstanden der vil se TV samtidigt, så kan det blive et problem.

 

Der er ikke en Apple TV app på trapperne

Waoo vurderer løbende hvad platforme de ønsker at understøtte, og lige nu er det iOS, Android, Web, AirPlay og Chromecast, men der er p.t. ingen app på vej til f.eks. Apple TV.

 

Ovenfor kan man se hvad kanaler man kan vælge i Waoo Flex universet

Fakta om Waoo TV Go og Waoo Flex

Waoo TV Go

 • TV-signalet streames til computer, mobil eller tablet med en bitrate på op til 6,4 Mbit/s.
 • Kunderne kan vælge mellem alle TV-pakker hos Waoos (Waoo Viasat Lille, Waoo Viasat Favorit eller Waoo Viasat Stor) eller den nye Waoo Flex.
 • Prisen på TV-pakkerne er 20 kr. lavere pr. måned i forhold til pakkepriserne, hvor TV-signalet leveres til en TV-boks (IPTV) eller kabel TV (DVB-C).
 • Waoo TV Go Inkluderer alle digitale tjenester, dvs. Start Forfra, Pause, Cloud Record osv.
 • Adgang til Waoo Bio med masser af serier, de nyeste premierefilm og gamle klassikere
 • Forudsætter fiberbredbånd fra Waoo, men med mulighed for at se TV uden for hjemmet på f.eks. WiFi eller 4G.
 • Kan benyttes i hele EU.

Waoo Flex

 • Forudsætter TV fra Waoo – enten via TV-boks (IPTV), kabel TV (DVB-C) eller Waoo TV Go (streaming).
 • Pris for grundabonnement er 99 kr./md. (med Waoo TV Go er prisen 79 kr./md.).
 • Frit valg mellem alle kanaler. Valg af kanaler sker ved selvbetjening i Kanalbutik på nettet via computer eller via TV-boks, og der er adgang til kanalen i samme øjeblik, bestillingen er gennemført.
 • Pris pr. kanal varierer. Billigste er DR-kanaler til 0 kr./md., mens den dyreste er 3+ til 90 kr./md.
 • Der er 30 dages binding på kanalerne. Minimumsprisen for en kanal er dermed prisen for én måneds abonnement.
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.