Forside * Featured

Netatmos Smart Smoke Alarm bliver tilgængelig 8. oktober

-

 

Annonce:

På sidste års CES præsenterede Netatmo deres Smart Smoke Alarm, og nu er den klar til salg, med levering i oktober.

Netatmo annoncerede i dag, at Netatmo Smart Smoke Alarm vil blive tilgængelig fra den 8. oktober 2018. Det nye produkt kan allerede nu forudbestilles. Røgalarmen øger sikkerhedsniveauet i hjemmet og kan give ro i sindet, når du forlader dit hjem.

Netatmo Smart Smoke Alarm

Reagér hurtigere med advarsler i realtid

I tilfælde af brand er reaktionstiden afgørende for at undgå, at situationen udvikler sig til en katastrofe; det tager nemlig under 30 sekunder for en lille flamme at udvikle sig til en stor brand1

For at vinde så meget tid som muligt udløser Netatmo Smart Smoke Alarm en alarm på 85 decibel og sender samtidig en advarsel til brugerens smartphone. Alarmen giver også besked om, hvilket rum der er blevet registreret røg i, eks.: ”Røg registreret i stuen”. Disse funktioner giver mulighed for at kunne handle omgående, uanset hvor man befinder sig, således at brandvæsenet kan gribe ind hurtigst muligt og forhindre, at ilden spreder sig og ødelægger hele hjemmet.

Brugerne kan desuden aktivere røgalarmens “Hush”-funktion, som slukker for alarmen, fra telefonen eller direkte fra enheden.

Beskyt dit hjem mod brand i 10 år

Producenter anbefaler, at man udskifter sin røgalarm efter 10 år, men mange enheder har kun batteri til at holde i et til tre år. Takket være det langtidsholdbare batteri, kommer Netatmos røgalarm med en batterilevetid på 10 år. Derudover giver røgalarmen besked, når det er tid til at udskifte enheden, inden dens levetid udløber, så man ikke risikerer, at en begyndende brand går ubemærket hen på grund af døde batterier.

 

Permanent kontrol sikrer konstant drift

Netatmo Smart Smoke Alarm kommer med en selvkontrol-funktion, som konstant tester, at røgsensorer, batteri og Wi-Fi-forbindelse virker korrekt. Verifikationsrapporten kan tilgås via Netatmos Security-app.

Det anbefales altid, at brugere tester enheders lydalarm en gang om året, hvilket kan gøres både manuelt eller fra app’en.

Nem og hurtig installation

Netatmo Smart Smoke Alarm er trådløs og hurtig at installere. Skru blot røgalarmen op i loftet, følg Netatmos installationsvejledning som findes i æsken og download Netatmos Security-app.

Boligejere kan installere så mange Smart Smoke Alarm enheder, som de ønsker, og kan tilgå dem alle fra Security-app’en. Hver røgalarm kan navngives efter placering (“Stuens røgalarm”, “Børneværelsets røgalarm” osv.)

 

Kompatibel med HomeKit og IFTTT

Netatmos Smart Smoke Alarm er kompatibel med Apples HomeKit og kan dermed stemmestyres.

Røgalarmen er også kompatibel med IFTTT, hvilket betyder, at brugere kan forbinde deres Smart Smoke Alarm med andre forbundne enheder for at skabe brugerdefinerede scenarier. Det er eksempelvis muligt at forbinde smart-lys til røgalarmen, så lyset i hjemmet ændrer farve ved brand og dermed advarer familien hurtigt om at forlade hjemmet.

Pris og tilgængelighed

Netatmos Smart Smoke Alarm bliver tilgængelig fra den 8. oktober til en vejledende udsalgspris på 799,99 kr. Røgalarmen kan forudbestilles allerede nu på www.netatmo.com.

Følg IFA i Berlin på recordere.dk
Internationale Funk-Ausstellung Berlin, eller mere mundret kaldet IFA, er en af verdens ældste og førende elektronikmesser. Her besøger over en kvart million interesserede og over 6000 journalister den ugelange messe i Berlin, der oftest ligger i September.
Recordere.dk deltager på IFA i Berlin, og du kan følge vores dækning af europas største messe for AV-elektronik i vores IFA-sektion.
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.