Forside Produkter Medieafspillere

Butik kom muligvis til at sælge ny Chromecast for tidligt

-

Googles nye Chromecast ventes lanceret d. 9 oktober, men butik kom muligvis til at sælge den før tid.

Næste generation Chromecast er formentlig tæt på lancering nu.

Annonce:

Tilbage i august måned der dukkede en ansøgning op hos hos de amerikanske myndigheder FCC. Den er den myndighed der godkender produkter med trådløs teknologi til det amerikanske marked.

Ansøgningen, der blev spottet af det amerikanske magasin Variety, viste en ny Chromecast-enhed med Bluetooth og forbedret WiFi.

Nu har en bruger på forummet Reddit angiveligt købt en Chromecast i den lokale Best Buy i USA (en elektronikkæde ala Elgiganten og Power herhjemme).

Et køb der kan være den nye model solgt for tidligt.

Brugeren der kalder sig GroveStreetHomie spottede en Chromecast med en anderledes indpakning i butikken. Først troede han at Google havde udskiftet indpakningen på den nuværende Chromecast, men et nærmere eftersyn viste at Chromecast’en selv også så anderledes ud. Nu med en mat overflade og G for Google.

Da han ville købe den kunne ekspedienten ikke scanne varen. Den var ikke frigivet til salg i deres kassesystem endnu og udgivelsesdato stod til 9. oktober. Samme dag som Google holder deres næste lanceringsevent.

Det lykkedes ham dog at få lov at købe den alligevel, for blot senere at erfare at den ikke kunne installeres endnu. Den siger der mangler en opdatering.

 

Billede fra Reddit-bruger GroveStreetHomie af hans nyindkøb (tv) og den nuværende Chromecast (th)

 

Hvis der er tale om samme model som lækkede i sidste måned, så viste FCC-dokumenterne dengang:

Antennestyrken på 5 GHz WiFi forbedres fra 2,1 dB til 4 dB, hvilket formentlig betyder en mere stabil stream.

Derudover nævnes Bluetooth. Dog benytter eksisterende Chromecast alle Bluetooth til setup af enheden, men ud fra ansøgningen her spekuleres der i om Google denne gang også åbner for streaming musik via Bluetooth. Så Chromecast’en kommer til at fungere som en Bluetooth ‘højttaler’ der kan streames musik til.

Om den enhed Reddit-brugeren fik indkøbt nu også er den ny Chromecast det bliver vi nok klogere på d. 9. oktober, når Google har lanceret efterårets nyheder.

 

Se også

Nyt Google ‘Smart TV kit’ viser den ny Chromecast

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.