Forside Nyheder

Netgears nye, intelligente højttaler er også en WiFi-repeater.

-

Det er en trend lige nu at stoppe mere hardware ind i intelligente højttalere.

Det gælder f.eks. Huaweis nye smarthøjttaler med 4G/LTE-router, men også en ny højttaler fra Netgear og Harman Kardon.

Annonce:

Netgear Orbi Voice er, som navnet antyder, en del af Orbi-serien, som vi har været ret begejstrede for her på siden. Harman Kardon har leveret selve højttalerdelen, og den indbyggede, virtuelle assistent er Alexa.

Men den kan altså også fungere som en WiFi-repeater, hvis der er problemer med at få det trådløse netværk til at nå helt ud i hjørnerne af hjemmet.

Den har dog den ulempe, at den kun fungerer med andre Orbi-enheder, fordi den faktisk indgår i et mesh-netværk. Det kræver med andre ord, at du allerede har en Orbi-router, hvis den skal fungere.

Men alt andet lige er den da mere brugbar og pænere end en almindelig repeater. Vi har ikke fået den danske pris endnu, men er sat til at koste 300 dollar i USA, så man skal regne med lige under 2.000 kroner før danske skatter og afgifter. Den skulle komme i butikkerne allerede senere i denne måned.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.