Forside Nyheder

Oppos Find X kan have 10GB RAM ombord

-

Kinesiske smartphone-producenter synes at have førertrøjen på, når det gælder innovation på området lige nu.

Oppos Find X-model er allerede blevet fremvist som havende et innovativt selfie-kamera ombord, der popper op, når der er brug for det.

Annonce:

Men nu ser det også ud som om Find X kommer til at innovere på et andet punkt. Det kan muligvis blive den første smartphone, der har 10GB RAM ombord.

Det er naturligvis et naturligt fremskridt i udviklingen af smartphones, men taget i betragtning, at 6GB stadig er ret normalt i smartphones, og 8GB er det bedste man kan få, er det alligevel lidt af en nyhed.

Kilden er en registrering på den kinesiske telemyndighed Tenaas website, hvor man kan smartphones, der er godkendt til markedsføring i Kina. Registreringen viser at en version af Find X med 10GB RAM ombord kan være undervejs.

Der går dog rygter om, at Oppos rival Vivo kan være også kan være på vej med en 10GB RAM-smartphone, og der går nu et kapløb igang om, hvem af dem, der kommer på markedet med den først.

Når først det skridt er taget, kan vi formentlig forvente, at 2019 bliver året, hvor 10GB RAM i smartphones bliver mainstream.

 

Annonce:
Forrige artikelLG V40 har fem kameraer
Næste artikelForfatter-programmer med Mick Øgendahl får en gulddelfin i Cannes
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.