Forside * Featured

Playpilot lancerer anbefalinger på tværs af streamingtjenesterne

-

Tjenesten Playpilot har lancerer Matchlists som hjælper dig, familien og vennerne med at finde noget at se.

Matchlists er en ny feature hos PlayPilot som løser et af verdens hyppigste i-landsproblemer. PlayPilot er en tjeneste der samler indholdet fra forskellige streamingtjenester ét sted.

Annonce:

En undersøgelse som PlayPilot selv står bag viser at det at skulle vælge en film eller tv-serie på streaming er noget mange ser som en udfordring.

Undersøgelsen kortlægger hvilke klassiske i-landsproblemer som går os mest på i Norden og i toppen finder vi “At vælge aftenens film eller serie” (26%).

Blandt de der bor alene svarer 22% at det er et hyppigt problem, men jo flere meninger der findes i boligen, desto hyppigere bliver problemet.

Blandt dem som bor med venner angiver hele 40% at det er et tilbagevendende problem med irriterende konsekvenser til følge:

“At man ender med at se en dårlig film/serie” (23%)”, “At man ser noget forskelligt” (16%), eller “At man gir’ op og slet ikke finder noget” (14%).

 

 

Matchlists

Matchlists er en ny fuktion i PlayPilot som forsøger at hjælpe til at finde noget at se, indenfor de genrer der interesserer. Dette på tværs af familie, kærester, venner og samboer.

Den person som opretter en “Matchlist” starter med at indstille nogle simple filtre. (fx. hvilken genre man vil se eller hvilke streamingtjenester man har adgang til).

Derefter inviterer man sine venner og så kan deltagerne ‘swipe’ sig frem blandt titler (nøjagtigt som man kender det fra Tinder), alt imens Playpilot samler alle matches i en liste.

Et swipe til højre for ‘thumbs up’ og til venstre for ‘thumbs down’.

På den måde kan man bygge en fælles liste til samboen, en til vennerne og en tredje til familien. Lister som giver bud på noget alle der er tilmeldt den liste gerne vil se.

 

Ved oprettelse af en Matchliste vælges hvilke streamingtjenester der er adgang til

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.