Forside * Featured

Sjove og afslørende nyheder på Huawei’s stand

-
Huawei AI Cube (foto: recordere.dk)

Recordere.dk har på IFA 2018 besøgt Huawei’s stand, og udover det nye Kirin 980 chipset og AI Cube, var der også spændende nyheder og afsløringer på standen.

Efter Huawei’s keynote med CEO Richard Yu, besøgte recordere.dk Huawei’s stand og så hvad der kommer på markedet de kommende måneder.

 

Annonce:
De kommende 20W trådløse opladere fra Huawei (foto: recordere.dk)

Mange venter på Mate 20 med 20W trådløs opladning

Huawei holder en lancering af Mate 20 i London den 16. Oktober, og der vil de så præsentere deres nye flagskib med Kirin 980 chipset, og så forventes det også at Mate 20 lanceres med trådløs opladning.

Det er der ikke så meget nyt i, udover det kunne blive med en ny trådløs teknologi, der understøtter 20W trådløs opladning. Der er også lækket billeder på nettet, hvor man ser modelnavnet LZ80, og et QI logo, så opladeren skulle også understøtte almindelig langtsommere trådløs opladning.

Huawei har ikke været firstmovers på trådløs opladning, og har syntes at de eksisterende teknologier er for langtsomme. Derfor har rygtet været at de ville komme med deres egen teknologi. Men man kan vel ikke kalde det en “læk”, når Huawei selv har hægt deres kommende trådløse opladere op på deres stand, så alle der gider at løfte hovedet op, kan se at der hænger nogle nye enheder til trådløs opladning, og som ifølge kilder skulle bruges til en lancering senere på året.

 

 

Huawei Locator (foto: recordere.dk)

Nu kan du få en GPS/3G Locator, med 30 dages batteri

Huawei har lavet en trådløs GPS tracker, som kan monteres på kæledyr, skjult på cykler, motorcykler, eller eventuelt i en skoletaske, så du kan følge dine børns bevægelser, hvis de ikke kommer hjem til tilden.

Produktet hedder Huawei Locator, og skulle komme til Danmark, hvis teleselskaberne ellers vil sælge det. Prisen skulle ikke være skræmmende, og med USB opladning og 30 dages batteritid, er det en god løsning hvis man er bange for at få stjålet sin ladcykel.

 

Huawei’s selfiestang med soft-ligh (foto: recordere.dk)

Selfie-stang med indbygget soft-light

Kan du bare ikke leve uden muligheden for at tage selfies, og vil du gerne “shine” som en super-stjerne, så har Huawei snart en selfie-stick klar med indbygget soft-light.

Du kan naturligvis også styre din telefonskamera via en knap i håndtaget. Hvem kan leve uden.

 

Mate 20 Lite lancering kommer snart

Det er ikke noget der står på standen, men som journalist sidder man tit tæt pakket sammen, og journalisten til højre for mig, havde åbentbart både set og hørt at Mate 20 Lite var på trapperne, for han havde både billeder af den og testet den.

Mate 20 Lite præsenteres på en event i september.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.