Forside * Nyheder

YouSee klar på Apple TV. Dropper boks-kravet

-
Illustration: recordere.dk

YouSee dropper nu kravet om at deres kunder med egne pakker skal have en TV-boks. Fremover kan man nøjes med en app, og der kommer en til Apple TV.

På et pressemøde i Berlin, i forbindelse IFA 2018, der havde YouSee en god nyhed med i posen.

Fremover vil det ikke længere være et krav at man skal have en tv-boks for at have bland-selv pakker, eller for at benytte en bestemt app.

Annonce:

YouSee slipper deres tv-apps fri nu, og det kommer til at ske i forbindelse med en anden nyhed som mange YouSee-brugere har ventet på:

 

Video

YouSee demonstrerer den nye app til Apple TV

Nu kommer der en YouSee-app til Apple TV.

“Tv-boksen er for mange kunder en naturlig del af tv-pakken og giver bl.a. mulighed for at gemme favoritprogrammer i skyen. Der er dog også en del kunder, der hellere vil bruge f.eks. Apple TV til at streame deres underholdningspakke, og derfor har YouSee nu udviklet en app til Apple TV”, fortæller direktør Jacob Mortensen fra YouSee til recordere.dk

Apple TV app’en kommer tirsdag den 4. september 2018.

Dermed udvider YouSee sine tilbud til de kunder der gerne vil streame endnu mere, fortsat med muligheden for at få live tv og programmer op på det store TV.

”Selvom vi streamer på livet løs, vil vi stadig gerne have den store skærmoplevelse, og vi kan se, at tv’et helt klart er den mest populære streaming-platform. Vores kunder skal kunne se tv, som det passer dem bedst, og vi har oplevet en høj efterspørgsel efter en app til Apple TV. Nu er vi klar til at lancere den efterspurgte app”, lyder det fra Jacob Mortensen til recordere.dk.

Du kan iøvrigt bruge YouSee’s app på TV uden for din husstand, men dog maks to samtidige streams.

 

Direktør Jacob Mortensen fra YouSee (foto: recordere.dk)

Flere apps på vej

YouSee har allerede frigivet en app til Android TV, og den vil også kunne bruges, og senere i september er YouSee også klar med en app til LG WebOS TV.

YouSee har allerede tv-apps til Samsung Tizen smart tv og til Android TV.

 

 

Ikke helt den samme oplevelse

Selvom YouSee giver frit valg omkring TV-boks i fremtiden, så mener de ikke selv at oplevelsen er den samme. YouSee kalder oplevelsen på app for virtuel, mens de stadig mener at man kun får den fulde oplevelse igennem deres TV-boks.

Forskellen er at man i nogle app ikke kan leje film, da man af rettighedsmæssige årsager ikke må udleje i Apple’s univers, så der får man ikke den fulde oplevelse.

Når Apple TV app’en frigives på tirsdag, kan man ikke oprette optagelser i skyen, men det er på backlog’en, og kommer i en release i efteråret, fortæller direktør Jacob Mortensen til recordere.dk.

 

Pris og tilgængelighed

De udvidede muligheder og app til Apple TV udkommer i næste uge (uge 36). Alle kunder får adgang til YouSee’s app uanset platform, og det koster ikke ekstra nu *)

Har du allerede boks, vil du så både have adgang til app og TV-boks funktionalitet til samme pris som nu.

*) Til gengæld er der prisstigninger på vej til YouSee tv og bredbånd efter nytår.

Se også: YouSee prisstigninger per 1/1 2019

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.