Forside * Nyheder

Huawei arbejder også på en foldbar smartphone

-

Det ser ud som om, foldelige smartphones ikke bare er et teknologi-luftkastel som så mange andre.

Rygterne er gået i årevis om en sådan smartphone fra Samsung, og de kom endelig ud for nylig og sagde, at den var på vej. Måske allerede i næste måned, men det er nok mere sandsynligt, at vi ser den i starten af 2019.

Annonce:

Men at foldelige smartphones bliver til noget, kan bevidnes af, at en af Samsungs nærmeste konkurrenter, Huawei, nu også kommer med én. Digital Trends har talt med Richard Yu, der er topchef for den kinesiske elektronikgigant, og han bekræfter, at Huawei arbejder på foldbare smartphones. Disse vil endda være klar til 5G, og i det hele taget forventer Yu, at Huawei vil forsøge at udfordre det traditionelle smartphone-format, vi kender. Det gjorde de senest ved at fokusere på størrelse og batteri med Mate 20 X.

De foldelige smartphones kan blive en del af 2019-lineup’et. Den information kommer ikke fra Yu, men fra Jim Xu, der er chef for Consumer Business i Huawei. Han ville dog ikke ind på, om det betyder en afsløring sammen med det nye 2019-flagskib i P-serien i foråret, eller sammen med Mate-seriens nyeste modeller i efteråret.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.