Forside * Nyheder

Samsungs foldbare smartphone kan lande først i 2019

-
Samsung har tidligere teaset den foldelige smartphone i en konceptvideo (Foto: Samsung)

Det foldelige smartphone-format er ikke ligefrem blevet et stort hit endnu.

Men det afholder tilsyneladende ikke Samsung fra at forfølge drømmen. Det foldbare smartphone-koncept, som vi begyndte at høre om for alvor i 2016, og som der er gået rygter om lige siden, kan nu være på vej.

Annonce:

Wall Street Journal har talt med kilder, der mener at vide, at Samsung vil lancere en foldelig smartphone med dobbeltskærm i 2019. Lanceringen skulle ske i starten af året, så det lugter jo lidt af en annoncering i forbindelse med CES i starten af januar eller MWC sidst i februar.

Ifølge avisens kilder har enheden kodenavnet ’Winner’, og kan foldes på samme måde som en tegnebog. Samsung skulle angiveligt have gamere i tankerne med smartphonen, i hvert fald til at begynde med. I andet halvår af 2019 skulle smartphonen så blive markedsført til et bredere publikum.

Man skal nok også være entusiast for at investe i ”Winner”. Engadget vurderer, at en telefon med den hardware, der går rygter om, hurtigt kan komme i en pris på over 1500 dollar, eller et godt stykke over 10.000 kroner, når danske afgifter kommer oven i.

Andre smartphone-fabrikanter såsom Kyocera og ZTE har også lavet foldbare smartphones med to skærme, uden at disse dog er blevet kæmpesucceser.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.