Forside Produkter Mobil

OnePlus og McLaren i nyt partnerskab

-
Klassisk Mclaren Mp4 24 F1 racer fra Senna tiden

OnePlus offentliggør i dag et nyt samarbejde med den legendariske bilproducent og teknologivirksomhed McLaren. Hvad det nye samarbejde indebærer, vil de to virksomheder først løfte sløret for d. 11. december 2018 til eventet “Salute the Speed”, der afholdes på McLaren Technology Centre i England.

Med en fælles passion for hastighed vil de to brands d. 11. december 2018 til eventet “Salute the Speed” gå på scenen og fortælle, hvad omverdenen kan forvente af nye samarbejde, der både omfatter McLaren Automative og McLaren Racing, der er et af de mest succesfulde Formel 1-teams gennem tiderne.

McLaren er kendt for sin innovative tilgang til teknologi, hvilket også er tilfældet hos OnePlus. Begge brands forsøger på hver deres måde at rykke grænserne for hastighed og performance. OnePlus tilbyder fx hurtigste oplevelse – fra lynhurtig gaming til ‘Face Unlock’ og ‘OnePlus Fast Charge’-teknologi, der har sat nye standarder for hurtig opladning.

Annonce:

“McLaren og OnePlus er begge virksomheder, der deler drømmen om at skabe noget specielt. Begge startede uden noget og er nået til, hvor vi er i dag, da vi altid er klar til at gå det ekstra skridt. I dag løfter vi sløret for et samarbejde, der er en hyldest til innovation og hastighed,” siger Pete Lau, CEO i OnePlus.

LÆS OGSÅ: TEST: OnePlus 6T: Meget Android for pengene

Også hos McLaren er man glade for det nye, langsigtede samarbejde:

“OnePlus’ brand er jo stort set et synonym med hastighed og kraft, hvilket også er, hvad McLaren stræber efter at levere i hver bil, vi bygger. Med den opfindsomhed og pionerånd, som både OnePlus og McLaren besidder, vil vi sammen forsøge at udforske nye innovative ideer og teknologi,” siger Zak Brown, CEO i McLaren Racing.

Tidligere på året annoncerede OnePlus et partnerskab med Marvel Studios og lancerede i den forbindelse OnePlus 6 x Marvel Avengers Limited Edition, der var en hyldest til en række ikoniske superhelte. I 2017 fejrede OnePlus sit jubilæum i Indien med OnePlus 5T Star Wars Limited Edition ifm. det sidste kapitel i Star Wars-fortællingen The Last Jedi.

 

Flere detaljer omkring det nye partnerskab mellem OnePlus og McLaren, herunder en speciel annoncering, vil blive afsløret til OnePlus-eventet “Salute to Speed” d. 11. december 2018.

Annonce:
KILDEPressemeddelse, OnePlus Danmark
Forrige artikelVær varsom med at poste billeder fra julefrokosten
Næste artikelFarvel kamerahak – goddag kamerahul
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.