Forside * Featured

Power sender shopping-truck rundt i landet

-
Screenshot fra YouTube

Power Ontour kommer rundt i landet, første gang Aalborg.

Power supplerer nu de fysiske butikker med en truck der sendes rundt i landet. De kalder det en ‘ontour truck’, og første stop bliver Aalborg i weekenden.

“Vi glæder os så meget til, at åbne i Aalborg, at vi tyvstarter lørdag d. 1. december med en pop-up shop! Vi kommer forbi med vores POWER ontour truck – spækket med gode tilbud og festlig stemning”, fortæller Power, og fortsætter:

Annonce:

“Vi har en eneste mission; vi vil skabe mere konkurrence på elektronik og hvidevarer, hvor end vi kommer frem. Derfor fejrer vi det med helt specielle køtilbud, som kun gælder i vores POWER truck i Aalborg lørdag d. 1. december 2018”.

I lastbilen kan alle varer fra netbutikken bestilles til gratis levering, og derudover vil der være særlige tilbud der kun gælder ‘popup-trucken’

“Vi har ikke alle 18.000 varer på hylderne, men derfor kan alt selvfølgelig købes. Så lad traileren blive hjemme og lad os klare det hårde arbejde, så vi leverer vi til din nærmeste kantsten, helt gratis”, fortæller Power.

Af andre byer der kan vente besøg af Power-lastbilen nævnes Esbjerg, Helsingør, Vejle, Horsens, Herning, Silkeborg, Taastrup, Fredericia, Slagelse m.fl.

 

Tid og sted

Første besøg bliver i Aalborg i weekenden.

Her holder Power OnTour på parkeringspladsen ved IDEmøbler City Syd, Løven 25, 9200 Aalborg

Det er i tidsrummet kl. 10-17 lørdag d. 1. december.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.