Forside Nyheder

Alexa fik forstoppelse i juletrængslen

-

Taleassistenten Alexa havde svært ved at følge med til de mange henvendelser i julen.

Amazon Alexa er en udbredt taleassistent. Udover at være en del af deres egne Echo smarthøjttalere, så er “hun” også bygget ind i en stribe af 3. parts produkter til hjemmet.

Annonce:

Denne jul blev hun dog mere end overvældet af interessen. Spørgsmålene væltede ind efterhånden som julegaverne blev pakket ud og tilsluttet.

Der må have været mange som fik en Alexa-styret enhed i julegave, for til sidst kunne hun slet ikke svare på spørgsmål mere. Det skriver avisen The Guardian.

“Sorry, I’m having trouble understanding you right now”, måtte Alexa svare når hun blev spurgt. Årsagen var at de servere hos Amazon der omsætter det indtalte til et spørgsmål eller en kommando var overbelastet her i Europa.

“Good day for Amazon’s Alexa to crash. It’s not like people might want to register new devices or play music or anything”, lød det fra Twitter-bruger Richard Hyland.

Nedbrudet betød at Alexa i en periode ikke kunne styre musik, lys, fortælle vejrudsigten, svare på spørgsmål eller nogle af de øvrige gøremål hun plejer at være behjælpelig med.

Se også:  Philips Hue blev en af julens lyseslukkere

 

Annonce:
Forrige artikelNVidia Shield har fået dansk Google Assistant
Næste artikelVi ser mindre fjernsyn sammen med andre
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.