Forside * Nyheder

Ny dansk bank klar med Apple Pay

-

Kunder i Santander Consumer Bank kan nu bruge Apple Pay

Endnu en dansk bank tilslutter sig Apple Pay. Det er Santander Consumer Bank der nu tilbyder Apples betalingsløsning til deres kunder.

Annonce:

Apple Pay er kontaktløs betaling integreret i Apple-enhederne iPhone, iPad og Watch. Det kan bruges overalt hvor der accepteres kontaktløs betaling. Den type betalinger regnes for meget sikre.

“Når du betaler med Apple Pay, bruger systemet et enhedsspecifikt nummer og en unik transaktionskode. Dit fulde kortnummer bliver aldrig gemt på hverken din enhed eller på Apples servere og bliver heller ikke delt med forhandlerne. Apple Pay gemmer ikke nogen transaktionsoplysninger, der kan blive sporet tilbage til dig, og dine køb er dermed en privat sag”, skriver Santander Consumer Bank.

På iPhone er det fra iPhone SE, iPhone 6 og opefter der understøtter det mens det på iPad er fra Mini 3, Air 2 og Pro at det understøttes. Alle Apple Watch understøtter Apple Pay, så man kan betale med uret.

Banken kører en introduktionskampagne frem til 31/1 2019, hvor kunder med et Santander kreditkort kan få 5% bonus på køb af benzin og 1% bonus på øvrige køb gennem Apple Pay.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.