Forside * Featured

3 forbedrer dækningen: Skifter til TDC 4G (rygte)

-
Foto: recordere.dk

3-kunder kan være på vej til at opleve en ændring på dækningen. Et skifte af roamingpartner kan være nært forestående.

Teleselskabet 3 gør angiveligt klar til at skifte dansk roamingpartner igen, og vende tilbage til TDC. Denne gang med 4G roaming på et TDC mobilnet der af flere regnes som landets bedste nu.

Sidst 3 samarbejdede med TDC om dækningen på mobil var i årene op til 2016. Men dengang koblede forbindelserne sig til 2G (Edge) når telefonerne var udenfor 3’s egen dækning.

Annonce:

I 2016 skiftede de til samarbejdspartneren Telia, med roaming på TT-netværket (Telia og Telenor).

Recordere.dk har talt med en kilde, der ønsker at være anonym, som fortæller at 3 lige nu lader udvalgte kunder teste på den nye roamingaftale med TDC. Modsat den tidligere aftale med TDC, så er det denne gang roaming på 4G.

TDC er 4 år i træk blevet udråbt af Teknologisk Institut til at have den bedste og den hurtigste mobildækning i Danmark, hvor de seneste målinger blev udført for blot to måneder siden, i slutningen af november 2018 (Kilde: YouSee)

Så det må forventes at blive en forbedring af dækningen for 3s mobilkunder, såfremt de får fuld adgang til TDCs 4G-net når der roames.

Skiftet forventes at ske i begyndelsen af februar. Den dato vi har hørt for premieren er d. 5/2, men at det rulles ud løbende over hele landet.

Recordere.dk har været i kontakt med både 3 og TDC, og svarene vi fik lød:

3: “Vi kommenterer ikke på rygter og spekulationer”.
TDC: “Vi kommenterer ikke på rygter”.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.